Benvinguts al blog del poble català.

Espero que aquest blog us sigui útil, que satisfaci les vostres necessitats i que sigui afí als vostres interessos. Hi trobareu una varietat d'enllaços que us remetran a altres espais que us seran d'utilitat.

Penseu que aquesta és una eina especialment pensada per a vosaltres i que haureu d'utilitzar per a fer les activitats i tasques requerides.


Cal saber quins són els objectius d'aquest blog:

+ Promoure la interacció entre vosaltres

+ Posar al vostre abast informació, enllaços i eines de treball per facilitar-vos l'apropament a la llengua i cultura catalanes.

+ Crear un espai virtual per compartir experiències i activitats afins al grup.

Gaudeix-lo!

23 d’abril del 2012

Televisió de Catalunya


Si és veritat que el que es canta de petit mai s'oblida, avui recordem cançons d'infància. Roger de Gràcia repassa el que han cantat generacions diverses, i comprova que els petits d'ara manifesten una clara preferència per les cançons d'adults.
Ho comprovarem al Sónar Kids, on els petits són els amos de la festa, amb en Guillamino, un músic amant del soul i capaç de barrejar la sardana i l'electrònica com si res. I sentirem les Macedònia, amb una nova generació de noies cantants, dedicades com sempre a fer cançons per als petits que ja no són nens i s'acosten a l'adolescència.

Mira el vídeo i comenta amb el teu comapany si les cançons de la vostra època quan éreu petits s'assemblen a aquestes, si són molt diferents, si les lletres diuen coses similars, si us agraden més aquestes o les vostres...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada